Platós kisteherautó bérlés napjainkban

De mit is jelent a platós kisteherautó bérlés? Ma már mindent lehet bérelni?

Még számomra is időnként hihetetlennek tűnik, de képzeljék el, hogy az utóbbi napokban olvastam egy cikket, na, nem a platós kisteherautó bérlés, hanem személyek bérléséről. A megdöbbentő pedig nem az volt, hogy olvastam, még mielőtt bárki is egy kőbunkónak könyvelne el… Hanem maga cikk tartalma borított ki annyira, hogy utána kénytelen voltam az anyám előtt letagadott háromszáztizenhét napos konyakot előkeresni a mosógép feletti polc duplafalából és aztán rövid úton viszonylag nagy kortyokban elfogyasztani. A cikk, ami ennyire megviselte az idegeimet pedig nem másról szólt, mint egy Japánban elterjedt igen virágzó üzleti vállalkozásról, amely embereket kínál bérlésre. Két korty között meg kellett állnom, hogy megint megkeressem a cikket. Biztos akartam benne lenni, hogy jól értelmeztem az ott leírtakat. Közben pedig arra gondoltam, hogy bárcsak inkább, eredeti tervemnek megfelelően a platós kisteherautó bérlésnek olvastam volna utána, amiről még mindig halványlila gőzöm sincs.

Platós kisteherautó bérlés helyett emberek?

Szükség van erre?

Tettem fel magamnak a fentebbi kérdést, miközben az alapítóval, Isii Juicsival készült riportot olvastam. A Family Romance alapítója, Isii Juicsi, a The New York Times megkeresésére elmondta, hogy, rengeteget dolgoznak azon, hogy a megfelelő személyeket kölcsönözzék ki klienseiknek. Ishii szerint céljuk, hogy egyszer létrejöjjön egy olyan társadalom, ahol nincs szükség a szolgáltatásikra. De most még van. Juicsi egyébként maga is megtalálható az általa alapított cég kínálatában. 2009 óta 100 nő férjét alakította már. Ugyanis hiába van saját cége, ő maga is beáll dolgozni. – Jelenleg is 60 férjet játszom, de le kell faragnom belőle. Nem bírom a terhelést, olyan mintha 60 család terhe nyomná a vállamat– mondta.

A platós kisteherautó bérlésből hogyan jött az ötlet?

Ishii egy tengerparti városban nőtt fel, ahol édesapja gyümölcskereskedőként, édesanyja pedig úszóoktatóként dolgozott. Már általános iskolában rájött arra, milyen könnyen be tudja csapni az embereket. Osztálytársai szerettek köré gyűlni, mikor telefonbetyárkodott, ámultak, hogyan tud felnőtt hangon megszólalni és röhögés nélkül kamu történeteket előadni. Húszévesen modellként és színészként dolgozott, emellett pedig idősekre vigyázott, és mint mondja, sokszor kérték szolgáltatásait. Tulajdonképpen ő is egyfajta kölcsönunokaként tevékenykedett.

Az ügynökség ötlete tizenegy éve fogalmazódott meg benne, amikor egy egyedülálló anya ismerőse panaszkodott neki, hogy nem veszik fel lányát egy óvodába, mert előnyben részesítik a kétszülős felállású családból származó gyerekeket. Ishii felajánlotta, hogy eljátssza a kislány apukáját az óvodai felvételin. Bár az adott szituáció nem sikerült jól, a kislánynak idegen volt Ishii, ez adta az ötletet, hogy körbenézzen, léteznek-e olyan szolgáltatások, amik rokonokat kölcsönöznek. Így történt, hogy először ő maga is kölcsön rokon volt, majd később megnyitotta saját ügynökségét. Nem mondom, hogy kiköpött olyan, mint egy autóbérlés, de ez végülis szerencse, hiszen élő érző emberekről beszélünk. Platós kisteherautó bérlés esetén Határautó szolgáltatásait bátran ajánlom.

A platós kisteherautó bérlésre visszatérve.

Miután újra átfutottam az ismerős sorokat és a mennyei, anyám előtt letagadott háromszáztizenhét napos konyak is elfogyott, pár percig még szörnyülködésre szántam az időt, de aztán eszembe jutott, hogy miről is akartam olvasni eredetileg… Hát a platós kisteherautó bérlésről!

Szerencsére könnyen és gyorsan rátaláltam a megfelelő oldalra, amit fentebb ti is ugyanolyan könnyen és gyorsan elérhettek akárcsak én. Itt mindent megtalálhattok a platós kisteherautó bérlésről. Egy kérdésetek sem fog válasz nélkül maradni.

Ahogy böngésztem az oldalon már kezdtem is elfelejtkezni a másik cikkről, amit korábban olvastam, és ami úgy a feje tetejére állította a napomat. Ennek ellenére azért maradt bennem egy kis keserűség. Vajon mennyire lehet magányos egy társadalom, ahol ilyesmire van szükség?

A barátaimmal utazást tervezünk. Meglátogatjuk Petit Budapesten az új albérletében. Nemrég költözött fel Kiskőrösről. Néhány nehezebb cucca még a régi helyén maradt, azokért fogunk elmenni, hogy aztán elvihessük neki. A platós kisteherautó bérlés minden szempontból ideális megoldásnak tűnt a szállítás egyszerű és gyors megoldásához.

Alig vártam, hogy belevágjunk. Nem is maga a platós kisteherautó bérlés hozott lázba. Végtelenül hálás voltam a sorsnak, hogy nem családtagok vagy barátok bérlésének kell utánanéznem, mivel nem erre van szükségem.

Ott van nekem Ági, Sára, Hanna, Peti és Gyula, akikre mindig számíthatok. Akik meghallgatnak, ha kell, együtt nevetnek velem, ha épp úgy adódik a helyzet és nem hinném, hogy bérléssel tudnám pótolni a hiányukat.

Elmosolyodtam. Az ágyam feletti képre pillantottam, ahonnan a barátaim együtt nevetnek vissza rám egy platánfa árnyékában állva. Végig a fényképet figyeltem, miközben megbeszéltem a részleteket a platós kisteherautó bérléssel kapcsolatban. Miután letettem a telefont, egy darabig még figyeltem a lassan elhalványodó fényű képernyőt.

Boldog voltam. Boldog, mert másra nem kellett használnom a telefont.