Spóroljunk és szárítsunk gyorsan – a törölközőszárító radiátor

Mi is az a törölközőszárító radiátor és miért kell nekünk

Mind ismerjük a vizes törölközős rémálmot. Megtöröljük a kezünket, a törölköző máris nedves, kellemetlen hozzáérni. Ráadásul sokat használunk belőlük, a mosásuk pedig sok helyet foglal és drága is. Ki ne szeretne ezen javítani? A törölközőszárító radiátornak pedig számos előnye van. A hideg téli napokon, amikor az embernek esélye sincs a ruháit az udvari kötélre teríteni, mert megfagyott lapokként tudná csak visszahozni őket, amely természetesen nem tesz jót az anyagnak, sajnos vagy nem sajnos, a lakásban kell szárítanunk. Nagy házakban ez nem is olyan problémás, az ember jól elfér a szárító mellett és nem megy neki állandóan a méretes darabnak. Azonban más a helyzet a kisebb lakásokkal, ahol az embernek olyan érzése van, hogyha egy tűt leejtene, még az is korlátozottabbá tenné a szobát. Ha pedig még sokan is élnek ezen a kis helyen, még sarkosabb a probléma. Ki mosson és mikor, hány ruhát tehet bele a mosásba egy-egy ember. Ekkor is hatalmas segítség lehet a törölközőszárító radiátor, amellyel legalább a törölközőinket máshol tudjuk tartani.

A törölközőszárító radiátor előnyei

A fent említett előny mellett még felsorolhatunk párat persze. Egyrészt, normál szárítókkal ellentétben a törölközőszárító radiátor függőlegesen helyezkedik el, így gyakorlatilag nem foglal helyet, hiszen a falhoz van rögzítve. Így a törölközőinket tulajdonképpen teljesen látatlanul száríthatjuk, ami nagy előny, hogyha kicsi a szoba. A törölközőszárító radiátor nagy előnye még, hogy a vízszintes irányban elhelyezkedő rúdjai, amelyekre tehát az anyagot terítjük tulajdonképpen fűtőcső, amely melegít is, hiszen egy radiátorról beszélünk. Így a fürdőszobában kellemes hőmérsékletet teremthet, de elsődleges feladata természetesen az, hogy a törölközőket szárítsa meg minél előbb. Hiszen hányszor van az úgy, hogy csak bevizezünk vagy nedvesítünk egy törölközőt, de furcsának éreznénk még azt a szennyesbe tenni, hiszen gyakorlatilag tiszta? A vizes törölköző azonban könnyen bebüdösödhet, így hova is kéne tennünk? A szekrénybe emiatt nem mehet, a mosógépbe téve pedig a többi mosásra váró ruhával fog egy helyre kerülni. A köztes megoldás a törölközőszárító radiátor, amelyre bátran helyezhetjük a törölközőinket, azok hamar megszáradnak és volt, nincs gond! Nem csak helyet spórolhatunk ezzel, hanem víz és áramköltséget is, hiszen kevesebbet kell majd mosnunk ezután, és mindig lesz pár tiszta törölközőnk

Hol szerezzük be a törölközőszárító radiátort?

Az interneten számos elektronikai cég árulja ezt a szuper terméket. Személy szerint, én is ajánlok egyet, ez a kedvencem. Széles árkategóriában választhatunk itt a törölközőszárító radiátorok közül. A legolcsóbb alig tízezer forint, onnantól kezdve pedig csak a pénztárcánk kiürülése szabhat gátat a különleges funkciójú radiátorok megvásárlásának. Úgyhogy nincs más hátra, jól nézzünk körül, milyen fajta radiátor is lenne a leginkább kedvünkre való. Persze több méretben, több képességgel és vízszintes fűtőrúddal ellátott termékek közül válogathatunk, így ha az első nem is tökéletes számunkra, mindenképpen érdemes még további lapokat megnyitni az oldalon belül. De nem is húzom tovább a szót, íme az oldal, ahol mindenki kedvére böngészhet és elmerülhet a törölközőszárító radiátor rejtelmei között: https://www.ventil.hu/torolkozoszarito-radiator.

Törölközőszárító radiátor vásárlásra fel!

Ha kedvet kaptunk tehát ennek a hasznos kis eszköznek a megvásárlásához, ne habozzunk! Habár már csak egy-két hónap tél van előttünk, egy ilyen eszköz az év bármely szakaszában hűséges társunk lehet, hiszen a nem kimosott, de még használatban lévő törölközőket a legmelegebb évszakban sem szeretnénk ugyebár az udvarra teríteni. Ami pedig a száradó ruhákat illeti, talán sokat nem tudják, de a belőlük felszabaduló pára igen jót tesz a toroknak. Ez főleg akkor igaz, hogyha meg vagyunk fázva, és a száraz levegőt csak még jobban kiszárítja az amúgy is fájdalmas torkunkat. A megelőzéshez is ideális, hiszen alvás közben így kevésbé szárad ki a torkunk. Azonban a páratartalom nem csak télen fontos, a melegebb évszakokban ugyancsak érdemes arra odafigyelni, hogy mindig legyen valahol a lakásban egy nedves kis kendő vagy száradó törölköző kiterítve, hiszen az segít majd a páratartalommal. A törölközőszárító radiátor szuper kis találmány, amivel képesek vagyunk helyet megtakarítani a lakásban, segít csökkenteni a számláinkat és még az egészségünk karbantartásában is segédkezik, úgyhogy mindenkinek csak ajánlom. Személy szerint is csak pozitív élményeket tudok megosztani a radiátorokkal kapcsolatban. Ha nekem bevált, másoknak is be fog, van egy olyan érzésem. Válasszunk a rendelésnél házhoz szállítást, és még azzal sem kell bajlódnunk, hogyan juttatnánk el az otthonunkba az eszközt – az internet segítségével szerencsére már ezzel sem kell bajlódnunk, úgyhogy igazán kényelmes megoldás az eszköz már az első pillanattól fogva is. Ha pedig kell még néhány tipp, hogyan szárítsunk gyorsabban, íme: https://divany.hu/lajfhekk/2019/06/02/hatekonyabb-mosas-es-szaritas/.