Gyümölcs házhozszállítás a legjobb termelőtől

Gyümölcs házhozszállítás, avagy a legegyszerűbb megoldás

Amióta életem szerves és meghatározó részévé vált az egészséges táplálkozás irányvonala, teljesen más szempontok szerint vásárolok, mint azelőtt tettem. Oda figyelek arra, hogy mindig a lehető legjobb minőségű tápanyagokat vigyem be a szervezetembe, hiszen tudom, hosszú távba gondolkozva maximálisan meg fogja nekem hálálni a testem a törődést és a belefektetett energiát. Nagyon tudatosan figyelek a mindennapjaimra, hiszen nem akarom, hogy bármily lehetőség is kicsússzon a kezemből. Az időbeosztásomra is nagyon koncentrálok, hiszen előfordul, hogy csak úgy kifut a kezemből az idő. Éppen ezért élek a gyümölcs házhozszállítás, az online bevásárlás és az online csekk befizetés lehetőségével, ugyanis ezeknek a bevezetésével jelentős mennyiségű időt tudunk megspórolni, illetve én további hasznos vele járóját is észre vettem az online vásárlásnak. Ugyanis én személy szerint, míg a bevásárló központban hajlamos vagyok elcsábulni a különböző édességektől vagy nasiktól, addig ezt online ne teszem meg, hanem csak tudatosan és célszerűen kikeresem a termékeket, amik, szükségesek és így vásárolom meg őket, így pedig tényleg csak az kerül a kosaramba, amire valóban szükségem is van.

Az eddigiekben jelentős problémát jelentett, hogy bár én termelőktől szoktam vásárolni a heti gyümölcs készleteimet, sajnos a legtöbben nem élnek az online tér előnyeivel, így idő hiányában igencsak nehéz volt eljutni termelőkhöz. A probléma megoldása keresésének a mentén találtam rá a Simon gyümölcs honlapjára, mely azon nyomban lenyűgözött, ugyanis nemcsak rendkívül szimpatikus profiljuk és hozzáállásuk keltette fel a figyelmemet, hanem gyümölcs házhoz szállítási lehetőségük is. Majdhogynem ugrálni kezdtem örömömben, amikor megtudtam, hogy foglalkoznak gyümölcs házhozszállítással, hiszen pontosan ez volt a problémám fő probléma köre, hogy jó minőségű gyümölcsöt nem igazán lehet beszerezni más úton, csak közvetlen a termelőtől vagy esetleg a hétvégi piacról. Így tényleg nagyon megörültem, amikor rátaláltam a Simon gyümölcs profiljára.

Személyes vélemény a Simon gyümölcs termékeiről és a gyümölcs házhozszállításáról

Miután pár jó pár hónapja tesztelem a gyümölcseiket és a gyümölcs házhozszállítási szolgáltatásukat, úgy gondolom, reális véleményt tudok alkotni a vállalkozás minőségéről. Véleményem szerint páratlan íz világgal rendelkeznek mind a gyümölcsleveik, mind a gyümölcseik, ugyanis kicsattannak a zamatos friss íz világtól, ami egyenesen valami fantasztikus összhatást eredményez. Aki egyszer megízleli a Simon gyümölcs termékeit, az nem tud utána bolti gyümölcsöt enni, ugyanis hatalmas disszonancia van a kettő között. Össze sem hasonlítható a két íz világ. A gyümölcs házhoz szállítás rendszere is egészen kiválóan működik, soha nem okoztak még csalódást, mindig időben és gondosan össze válogatva érkeznek meg a finomabbnál finomabb termékek.

A Simon gyümölcs profilja és a házhozszállítás lehetősége

A Simon gyümölcs egy családi vállalkozás mely egy gazdasággal rendelkezik, mely 1992-ben alakult meg és azóta is töretlenül fejlődik. Kezdetben mindössze 20 hektáros gyümölcsössel indították a vállalkozásukat, mely napjainkra már egészen komoly profillal rendelkezik, olyan szinten, hogy már nem csak a környező lakosságot örvendeztetik meg a finomabbnál finomabb termékekkel, hanem több hétvégi piacon is népszerűsítik magukat, illetve immár a gyümölcs házhozszállítás lehetőségével is rendelkeznek, így még szélesebb társadalmi kört elérve.  Mindig is fő céljuk volt a fenntarthatóság, a modern az új és a régi, a tradíció tökéletes ötvözte a fő profiljuk, ezeknek a fundamentumoknak a mentén alapították meg cégüket és működnek máig is. A gyümölcsöket a Hatvan melletti Sastelken humuszos homoktalajon termesztik. Véleményem szerint rendkívül szimpatikus hozzáállás az, hogy bármikor szívesen fogadják azokat a látogatókat, akiket esetleg érdekelne az, hogy hogyan is zajlik a munka a telken és hogyan készülnek a finomabbnál finomabb prémium gyümölcsök és gyümölcslevek. Miután alapelveik során is megfogalmazták a fenntarthatóságot, mint az egyik legerőteljesebb célkitűzésüket. Ez számukra a mindennapi munka folyamatában a legfontosabb alapelv. Éppen ezért mikrofejes veszteség nélküli öntözőrendszert alkalmaznak illetve poszméhek segítségével polinátor programot használnak, amely Magyarországon abszolút egyedülálló. Továbbá a gyümölcsfák virágzási szezon idején kívül, egész évben egy virágzó több hektáros növénytakaró áll a szorgos méhecskék rendelkezésére. Fontosnak tartom kiemelni, hogy a gyönyörűen karban tartott gazdaság területein belül több száz madár talál otthonra, mivel a vállalkozás egyfajta madárprogram keretében olyan ritka fajok létével dicsekedhet, mint a kék vércse vagy a barna rétihéja .