Background Image

Mobil Weekend - Speakers

Speaker

Ferenc Brachmann

CEO, Beeem

Számtalan magyar informatikai vállalat termékfejlesztési folyamatainak, illetve nemzetközi terjesztkedésének kutatói, tanácsadói támogatása után 2015-ben fókuszáltam a közelség-alapú technológiák terén úttörő szolgáltatás kifejlesztésére és piacra vitelére. Misszióm, hogy a World Wide Web adta nyitottságot és szabadságot az IoT világában is mindenki számára biztosítsuk. 8 éve vagyok az Információmenedzsment Innovációs Klaszter vezetője, a dél-dunántúli régió ICT szektorának egyetlen esernyőszerveként segíti tagjait a nemzetközi piacra lépésben, illetve termékeik, illetve szolgáltatásaik továbbfejlesztésében.

  • D1 - Thursday - September 22, 2016 | 13:00 - 13:25 Presentation in 25 minutes

    Közelség-alapú tartalom és interakció mobilon, appok, QR kód és gépelés nélkül

    A közeledben szinte mindenki a telefonján lóg: mégsincs eszközöd arra, hogy megszólítsd őket. Senki nem tölti le az appodat, QR kódodat sem scannelik be. A mobil weboldalad címét pedig esélyed nincs begépeltetni az emberekkel. A Google fizikai web koncepciójával bárkit elérhetsz a közeledben a telefonján keresztül: egy egyszerű Bluetooth eszközön keresztül szórhatsz egy webcímet, amelyről a közeledben levő telefonok értesítik a felhasználóikat.

    A Beeem-mel lehetőséged van egy landoló oldalt készíteni a vendégeid számára akár egy perc alatt: így bárkit elérhetsz a közeledben helyeden vagy rendezvényeden programozás vagy bárminemű technikai ismeret nélkül!

    Extra - Main Event Room - Budapest, Hungary, Klauzál u. 15, 1072

Background Image

Keep up with the latest news!
About us