Background Image

Mobil Weekend - Speakers

Speaker

Tamás Fogarasy

CEO, UX/UI Designer, Exalt Interactive

I work as both a designer and a lecturer. I started out in web design with a degree in graphic design, and gradually drifted towards UX, UI and user-centric design. I eventually left the world of ad agencies to launch my own business designing digital products. I am a lab supervisor at the laboratory of the Moholy-Nagy University of Art and Design and the head of the MOME ID UX/UI training course.

 • D1 - Thursday - September 22, 2016 | 15:00 - 15:25 Presentation in 25 minutes

  UX kihívások egy IoT projektben

  Alkalmazásokat tervezni nem könnyű, de hatványozottan nehéz, ha annak közvetlen kapcsolata van a fizikai világgal. Feedback, kapcsolódás, töltöttség, folyamatokon belüli állapot, szüneteltetés, aktiválás. Mind egy külső tényezőtől, a hardvertől függ, ami alapvetően határozza meg a felhasználói élményt. Hogyan érdemes nekilátni egy IoT projektnek terméktervezői szemmel? Az előadás során bemutatom, hogy mi milyen problémákba ütköztünk bele a BabyCTG (hamarosan piacra kerülő) IoT termékünkkel és hogyan orvosoljuk azokat.

  Extra - Main Event Room - Budapest, Hungary, Klauzál u. 15, 1072

 • D2 - Friday - September 23, 2016 | 13:00 - 16:55 Workshop in 3 hours

  Tervezz okos tárgyakat!

  Az IoT termékek, mint minden más termék, akkor működnekigazán jól, ha valódi emberi problémák megoldásában segítenek. A kreatívproblémamegoldás és az emberközpontú tervezés módszereivel értsük meg együtt azembereket, találjuk meg a legjobb termék ötleteket, és tervezzünk igazánhasznos, okos tárgyakat!

  Doboz - Workshop room - Budapest, Klauzál u. 10, 1072

Background Image

Keep up with the latest news!
About us