Background Image

Mobil Weekend - Előadóink

Speaker

Fogarasy Tamás

CEO, UX/UI Designer, Exalt Interactive

Designerként és oktatóként is dolgozom. Tervezőgrafikusi diplomával vágtam neki a webdesignnak, majd fokozatosan a UX, UI és a felhasználóközpontú tervezés felé sodródtam. A reklámügynökségek világát hátrahagyva ma saját, digitális termékeket tervező cégemet vezetem. Laborvezetője vagyok a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Interaction Design laborjának és vezetője a MOME ID UX/UI tanfolyamnak.

 • D1 - Csütörtök - 2016. szeptember 22. | 15:00 - 15:25 Presentation in 25 minutes

  UX kihívások egy IoT projektben

  Alkalmazásokat tervezni nem könnyű, de hatványozottan nehéz, ha annak közvetlen kapcsolata van a fizikai világgal. Feedback, kapcsolódás, töltöttség, folyamatokon belüli állapot, szüneteltetés, aktiválás. Mind egy külső tényezőtől, a hardvertől függ, ami alapvetően határozza meg a felhasználói élményt. Hogyan érdemes nekilátni egy IoT projektnek terméktervezői szemmel? Az előadás során bemutatom, hogy mi milyen problémákba ütköztünk bele a BabyCTG (hamarosan piacra kerülő) IoT termékünkkel és hogyan orvosoljuk azokat.

  Extra - Main Event Room - Budapest, Hungary, Klauzál u. 15, 1072

 • D2 - Péntek - 2016. szeptember 23. | 13:00 - 16:55 Workshop in 3 hours

  Tervezz okos tárgyakat!

  Az IoT termékek, mint minden más termék, akkor működnekigazán jól, ha valódi emberi problémák megoldásában segítenek. A kreatívproblémamegoldás és az emberközpontú tervezés módszereivel értsük meg együtt azembereket, találjuk meg a legjobb termék ötleteket, és tervezzünk igazánhasznos, okos tárgyakat!

  Doboz - Workshop room - Budapest, Klauzál u. 10, 1072

Background Image

Ne maradj le a legfrissebb hírekről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!