Background Image

Mobil Weekend - Előadóink

Speaker

Havasi Zoltán

CEO, MOHAnet Mobilsystems Zrt.

A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki kar Villamosmérnöki szakán, Telekommunikáció szakirányon végeztem. Szakdolgozatom témaválasztásának köszönhetően lehetőségem nyílt a mobiltechnológiák nyújtotta telemetriai lehetőségek mélyebb tanulmányozására, melyek eredményeképp sikeresen megterveztem és később - az általam alapított vállalattal – meg is valósítottam egy távfelügyeleti ökoszisztéma kifejlesztését, mely több különböző alkalmazási terület szerteágazó távfelügyeleti szolgáltatásait képes egy rendszerből kiszolgálni. Számos GPRS alapú megoldással bővítettem az alkalmazásaik sorát az elmúlt években, melyek megtalálhatók a vagyonvédelemben, a tűzvédelemben, a szállítmányozásban, a logisztikában és a személyfelügyeleti rendszerekben egyaránt.

  • D3 - Szombat - 2016. szeptember 24. | 15:30 - 15:55 Presentation in 25 minutes

    IMachine - Moduláris építőkockák minden igényhez

    Újabb technológiai váltást hajt végre a MOHAnet: egyedi átjelzők helyett többcélú hozzáférési pontokat gyárt. Az iMachine univerzális készülékben többféle technológia integrálható, így mindig az adott igényekhez illeszkedő megoldás hozható létre. A modulok között megtalálható a luetooth, a wifi, a Zigbee, a két SIM-kártya és modem, de újabbak is illeszthetők hozzá.
    Ezek kombinálásával az iMachine mindig más és más igényt tud kielégíteni. Egy modemmel lakásriasztó; két modemmel tűzjelző; Bluetooth-szal targonca- vagy személyi nyomkövető; audiokártyával liftek távfelügyelete; RF-kártyával gyártóeszközök felügyelete lehet a felhasználási terület. De a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt, hiszen például okos gáz- és árammérők kiszolgálására is alkalmas lehet az iMachine.

    Extra - Main Event Room - Budapest, Hungary, Klauzál u. 15, 1072

Background Image

Ne maradj le a legfrissebb hírekről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!