A legjobb ötletek, amelyek megvalósításra kerülnek.

KATTINTS az ötletekért!

Jelentkezz fejlesztői versenyünkre!

KATTINTS a jelentkezéshez!

MOBIL WEEKEND BUDAPEST 2016
FEJLESZTŐI VERSENY

A megszavazott legjobb ötleteket egy öt fős fejlesztői csapat fogja megvalósítani november 17-19. között a Mobil Weekend Budapest 2016 fejlesztői versenyén!

A legfrissebb technológiai újítások egyértelműen IoT irányba mutatnak, az egyszerű mobilalkalmazások ideje hardverek nélkül lassan lejár. Az okoseszközöké a jövő és ennél nincs nagyobb inspiráció, így idén meghirdetjük a 2016-os Mobil Weekend IoT fejlesztői versenyét. A beküldött ötletek közül a szakmai zsűri és a nagyközönség közösen választja ki a legjobbat - ezeket az ötleteket fogják a versenyző csapatok megvalósítani a 3 nap alatt, a szoftver lefejlesztésétől kezdve a teljes hardver megépítéséig.

Idea 1

Az összes bekerült ötlet közül a szakmai zsűri által kiválasztott arra érdemes ötletek közül a közönségszavazás útján választjuk ki a nyertes ötleteket, amelyeket a csapatok lefejlesztenek a versenyen.

Idea2

Verseny jelentkezés

Elfogadom a versenyszabályzatot!

Egy mobilalkalmazás manapság önmagában kevés, ha nincs, amit vezéreljen. A jövő technológiai innovációi egyértelműen IoT irányba mutatnak.

A Mobil Weekend Budapest 2016-os fejlesztői versenye egy mobilalkalmazás és egy IoT eszköz együttes fejlesztéséből fog állni. A fejlesztői versenyt egy ötletverseny előzte meg, ahol a beérkezett mobilos IoT ötletek közül a legtöbb szavazatot kapott terv jutott tovább. Ezeket az ötleteket fogják a versenyző csapatok megvalósítani a 3 nap alatt a szoftver fejlesztésétől kezdve a hardver teljes megépítéséig.

Jelentkezz a fejlesztői versenyre, és nyerd meg csapatoddal az 1.000.000 Ft-os befektetést!

Hogyan kerülhetsz be egy csapatba?

Ha rendelkezel az alábbi kompetenciák valamelyikével (még jobb, ha többel), küldd el nekünk jelentkezésed!

  • UI/UX design
  • mobilalkalmazás fejlesztés
  • IoT fejlesztés
  • marketing
Background Image

Ne maradj le a legfrissebb hírekről!
Iratkozz fel hírlevelünkre!